Harburger-Goud-logo PNG.png

Extra maatregelen omtrent COVID-19:
 

Vanwege de extra maatregelen die de overheid op 28 september heeft aangekondigd, heeft The Harburger de volgende aanpassingen gemaakt:
- The Harburger zal ervoor zorgen dat er niet meer dan 30 gasten tegelijkertijd in het restaurant aanwezig zijn. 
- Groepen van meer dan vier personen zullen aan gescheiden tafels op anderhalve meter afstand moeten plaatsnemen. 

 

Tevens behouden wij de volgende - al bestaande maatregelen:
- Het restaurant van The Harburger is voorzien van desinfecterende handgel. Wij verzoeken al onze gasten de handen te ontsmetten bij aankomst en vertrek. 
- Wij verzoeken alle gasten om anderhalve meter afstand te houden van andere gasten.
- Alle gasten dienen vooraf per e-mail, telefoon of online te hebben gereserveerd. Hierbij worden de gegevens twee weken per waard voor eventueel benodigd contactonderzoek. 
- De tafels, bar en gebruikte voorwerpen worden voor en na gebruik ontsmet. Daarnaast zal het personeel van The Harburger extra letten op de persoonlijke hygiëne en de handen extra vaak ontsmetten. 
- Bij verkoudsklachten of andere symptomen van het COVID-19 virus verzoeken wij u thuis te blijven.
 

Wilt u graag eten bij The Harburger, maar toch uw huis liever niet verlaten? Geen probleem! Binnenkort presenteert The Harburger een vernieuwd en uitgebreid menu voor take away en delivery! Houd onze website en social media pagina´s goed in de gaten voor meer informatie. 
 

Wij verzoeken alle gasten om zich aan bovenstaande maatregelen te houden en eventuele instructies van ons personeel op te volgen.  
 

Voor vragen of meer informatie zijn wij te bereiken op 010-4445690 of info@harburger.nl