RESTAURANT
 

The Harburger is een drijvend restaurant in het centrum van Rotterdam. Het restaurant bevindt zich op het onderdek van het drijvende H2OTEL. Via de receptie van dit hotel kunt u het restaurant bereiken.
 

The Harburger werkt met een 'create your own'-concept. U kunt zelf uw burger samenstellen. Kies uit verschillende broodjes, burgers (kip, rund, vis en vega), de style, het bijgerecht en de saus. Op deze manier bent u verzekerd van de lekkerste burger! 
 

De burgers van The Harburger worden bereid met verse, lokale producten. Hiermee onderscheidt The Harburger zich van vele burgerrestaurants. Naast onze luxe burgers bieden wij een wisselend menu van verschillende voor- en nagerechten. 
 

Uiteraard bent u ook welkom bij The Harburger voor een drankje met vrienden, familie en/of collega's in ons restaurant of op het drijvende terras. 

Daarnaast biedt The Harburger de optie om een Harburger Box te bestellen en vervolgens te laten bezorgen of af te halen.


 

 

 

 

Heeft u een dinerbon van DinerCadeau gekregen? Deze kunt u in het restaurant van The Harburger besteden! 
 

The Harburger is het restaurant van het drijvende H2OTEL. 
Met de huidige maatregelen mag er helaas niet meer in het restaurant worden gedineerd. U kunt daarom tijdens uw verblijf uw diner afhalen in het restaurant en op uw hotelkamer  dineren.

Laat u tijdens deze hectische periode eens goed in de watten leggen tijdens een verblijf
in het H2OTEL! Onze hotelgasten krijgen extra korting bij een twee- of drie gangen diner
:
Twee gangen diner: 16 euro per persoon
Drie gangen diner: 20 euro per persoon

Het H2OTEL biedt verschillende kamertypes waaronder een kamer met terras waarbij u prachtig uitzicht heeft over de Rotterdamse Wijnhaven! Bekijk alle kamerprijzen op de website van het H2OTEL. Alle gasten die via de website van het H2OTEL reserveren, krijgen tevens een welkomstdrankje en mogen een uur later uitchecken! Bij het reserveren van een kamer kunt u direct een twee- of drie gangen diner voor bovenstaande actieprijzen reserveren. 

 

The Harburger
Wijnhaven 20A
3011 WR Rotterdam
info@harburger.nl
010-4445690